Правилник о заштити података о личности

Приступ и коришћење сајта www.pansej.org.rs (у даљем тексту: Сајт) подлеже овим Правилником о заштити података о личности и важећим законским прописима Републике Србије који уређују ову област. Власник овог сајта је Удружење „Пансеј“ (у даљем тексту: Власник).


Општа правила

Ваша посета је у потпуности анонимна, што значи да не постоји додатни код који прати Ваше активности на овом Сајту и не постоје последице посете овог Сајта (нпр. прослеђивање података трећим лицима са циљем формирања прилагођених реклама на њиховим сајтовима).

Употреба колачића

Колачићи (енг. cookies) су мале текстуалне датотеке које Ваш Интернет прегледач меморише у Ваш рачунар.

Овај Сајт користи један колачић - PHPSESSID. Овај колачић је уобичајен за сајтове који су развијени у програмском језику PHP. Његова улога је да сачува и идентификује јединствену сесију посетиоца како би омогућио кориснику да чита садржај сајта на изабраном језику. Овај колачић је обавезан и брише се након затварања прегледача.

Промена Правилника

Власник задржава право да без претходне најаве измени Правилник Сајта. Измене Правилника коришћења ступају на снагу један дан након објављивања измена на овој страници. Овај Правилник је последњи пут измењен 11.1.2021. године.