Уз подршку SAP, Haus des Stiftens gGmbH, TechSoup Europe и TechSoup Balkans у оквиру иницијативе Meet and Code, Удружење „Пансеј“ обележиће Европску недељу програмирања једнодневним догађајем „Python и електроника“.

Догађај „Python и електроника“ има за циљ да образује младе у областима електронике и програмирања коришћењем платформе ESP8266. Учесници ће научити како сензори функционишу и на који начин их је могуће програмирати коришћењем open-source платформе.

На овај догађај могу да се пријаве сви млади који немају никакво предзнање о програмирању и електроници. Догађај је намењен младима са територије града Панчева узраста од 15 до 19 година.

Догађај ће водити чланови Удружења „Пансеј“.

Учешће на догађају је бесплатно и реализоваће се у Електротехничкој школи „Никола Тесла“ у Панчеву у суботу 15. октобра 2022. године у периоду од 10 до 13 сати. Број места је ограничен због чега је неопходно попунити пријаву која се налази у наставку ове странице. Сви заинтересовани који се буду пријавили добиће повратну информацију о учешћу на овом догађају.

Догађај на сајту Meet and Code: https://meet-and-code.net/rs/sr/event-show/8940

Упитник: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd3s7MdG6PZSDEo-6QyVKT2t5gaYp2a7Hyccr6vvdgb-yO3Sw/viewform